Ünvanı

Arş. Gör.

Halil EKİCİ

Adı-Soyadı

Halil EKİCİ

Doğum Yılı ve Yeri

1988 Gaziantep

Fakülte/Yüksekokul

Mühendislik Mimarlık Fakültesi

Bölüm

Gıda Mühendisliği

Yabancı Dil

ingilizce

E-posta/Web

halilekici@kilis.edu.tr

Telefon/Faks

0348 814 26 66 / 1816

EĞİTİM BİLGİLERİ

Derece

Üniversite/Enstitü-Fakülte/Alan

Yıl

Lisans

Gaziantep Üniversitesi /Gıda Mühendisliği

2007-2011

Yüksek Lisans

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi /Gıda Mühendisliği

2016-2019

Doktora

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü / Kimya Mühendisliği

2020-

AKADEMİK/MESLEKTE DENEYİM

Görev Ünvanı

Kurum/Kuruluş

Görev Dönemi

Arş. Gör.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi

2016-

ARAŞTIRMA ALANLARI

Yüksek Lisans Tezi

Doktora Tezi

Yönettiği Yüksek Lisans Tezleri

Yönettiği Doktora Tezleri

Araştırma Alanları


İDARİ GÖREV DENEYİMİ

İDARİ GÖREVLER

Görev

Görev Yılı

KURUL ÜYELİKLERİ

Görev

Görev Yılı

YAYIN BİLGİLERİ

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Ekici H., Kadiroğlu P., Ilgaz C., “Next generation sequencing of microflora influencing shalgam flavor ”, Journal of Food Processing and Preservation, DOI:  10.1111/jfpp.15982 (2021)

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında (Proceedings) Basılan Bildiriler

P. Kadiroğlu, S. Aydın, H. Ekici, H. Kelebek, Prediction of Solvent Efficiency on Walnut Green Husks by FT-IR Spectroscopy and Chemometrics, ICONSETE, (2017).

Nazım Sekeroglu, Halil Ekici, Murat Tunçtürk. Nutritional Value Of Acorn Coffees Prepared From Quercus Coccıfera Fruits. The Fourth International Mediterranean Symposium on Medicinal and Aromatic Plants (MESMAP-4) 2018, Antalya-Turkey.

Halil Ekici, Sevgin Dıblan, Pınar Kadiroğlu. Quantitative PCR Application for Total Bacteria Detection in Shalgam. International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research November 2018, Alanya Turkey.


Yazılan Uluslararası Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Mehmet KÖTEN, Mustafa SATOUF, Halil EKİCİ,  Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları, Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi (2017) 21(3): 364-375

Pınar Kadiroğlu, Halil Ekici. Yeşil Ceviz Kabuklarının Biyoaktif Özelliklerinin FT-IR Spektroskopi Yöntemiyle Belirlenmesi. Akademik Gıda 16(1) (2018) 20-26, DOI: 10.24323/akademik-gida.415643

Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

Halil Ekici, Pınar Kadiroğlu, Yeni Nesil Dizileme Analizlerinin Gıda Güvenliğindeki Önemi (2017) 10. Gıda Mühendisliği Kongresi

Yazılan Ulusal Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler

Diğer Yayınlar



PROJELER

ÖDÜLLER

DİĞER BİLİMSEL ETKİNLİKLER