Üniversitemizde “15 Temmuz Karma Sergisi” Açıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz Karma Sergisi” açıldı. Sergide fotoğraf, hat, minyatür, ebru, resim ve modern anlamdaki çalışmalar yer aldı.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu Fuaye Alanı’nda açılan sergiyi 63. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kilis Valisi Recep Soytürk, 1. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Halil Sıddık Ayhan, Belediye Başkanı Servet Ramazan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Fatih Demirci, il protokolü, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve kalabalık bir misafir topluluğu ziyaret etti.