Üniversitemizde"Kilisli Şairlerden Şiir Dinletisi"Programı Gerçekleştirildi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dil ve Edebiyat Topluluğu ile Kilisli Şairler Derneğinin girişimleriyle “Kilisli Şairlerden Şiir Dinletisi” adlı program Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Gönül dünyalarını öğrenciler ve şiir sevenler için açan şair Adeviye Yüksel “Yıllar” ve Uykusuz Geceler”, Gülseren Yalaza “Seninle Yaşlanmak İstiyorum” ve “Aşkımızın Şarkısı”, Hasan Şahmaranoğlu “Gazel 4” ve “Muhsin Macit Bey'in Gazel Tahmisi”, İrfan Yılmaz Aksoy “Köylerin Ahvali” ve “Yanmışsın”, Kifayet Özalpaydın “Kilisim Bir Sevdadır” ve “Bir Yaşlının Duyguları”, Mustafa Alpaydın “Dön Gel” ve “Tellensin de Gör”, Sabahattin Yarar “Esintiler” ve "Duvarlar”, Şenel Özköseler “Bağa Çıkoruk” ve “Derman”, Uğur Elhan “Gazel 5” ve “Gelin Yorum Gelin Gidek Kilise” isimli şiirlerini seslendirdiler. Mustafa Özer ise şiirlere ud ile eşlik etti.

Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Çetin'in katılımcılara katılım belgelerini takdim etmesiyle son buldu.