KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Kura Sonucuna Göre Sürekli İşçi Sözlü Sınavlarına Katılmaya Hak Kazananların Listesi

Üniversitemiz bünyesine sürekli işçi (güvenlik görevlisi/temizlik görevlisi) alımına esas olmak üzere 17/10/2019 tarihinde Kapalı Spor Salonunda Kilis 1. Noterliği tarafından çekilen kura sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların bilgileri ek listelerde gösterilmiştir.

Sözlü sınavlar, 19/10/2019 Cumartesi günü Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde saat 12.00’da başlayacaktır.

Sözlü sınav sırasını kaçıran adaylar, sınavlar bittikten sonra sırayla tekrar alınacaktır. Sınava girmeyen aday, sırası geçtiği halde son adayın sınavı yapıldıktan sonra 30 dakika içerisinde de gelmemiş ise  sınava girmemiş olarak kabul edilecektir.

Anılan kurada isimleri belirlenerek sözlü sınavlara katılmaya hak kazanan adayların, nüfus cüzdanları ile birlikte belirtilen fakülte önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

EK 1-Güvenlik Görevlisi Kura Sonuçlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN