2019-2020 Akademik Yılı Başlangıcı Münasebetiyle

Akademik ve İdari Personel Bir Araya Geldi

Üniversitemizin 2019-2020 Akademik Yılı başlangıcı münasebetiyle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, rektör yardımcıları, akademisyenler ve idari birim yöneticileri bir araya geldi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 15 Temmuz Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayan programın birinci bölümü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Rektörlük Fuaye Alanı'nda gerçekleştirilen programın ikinci bölümünde Rektörümüz Karacoşkun, üniversitemizin sosyal imkânlarının zenginleştirilmesi, aktif doktora programlarının artması, uluslararası öğrenci sayıları hakkında bilgi vererek sözlerine başladı. Üniversitemizin her geçen yıl sayısı artan akademik personeliyle akademik ve eğitsel faaliyetlerine daha güçlü bir şekilde devam ettiğini dile getiren Rektörümüz Karacoşkun, yeni öğretim yılının tüm akademik personele ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni etti.

Güzel Sanatlar Bölümü'nden Öğr. Gör. Özgüç Acun Arslan ve Öğr. Gör. Ali Gündeşli'nin gerçekleştirdiği müzik dinletisi eşliğinde verilen kokteylin ardından program son buldu.