Rektörümüz Karacoşkun Polateli İlçesi’nde Görüşmelerde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Polateli’nde kurum yöneticileriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Önce Polateli Kaymakamı Mahmut Şener’e iadei ziyarette bulunan Rektör Karacoşkun, Kaymakamlıktan sonra belediyeye geçerek Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik’le görüştü. Daha sonra Kaymakam Mahmut Şener’le birlikte ilçenin tek lisesi olan Polateli Çok Programlı Lisesi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Rektör Karacoşkun, Üniversitenin sosyokültürel durumu, imkânları ile ilgili tanıtıcı bilgi paylaşımında bulundu. Karacoşkun, öğretmenlerden gelen talep ve değerlendirmeleri dinleyerek ilçenin eğitim hayatına katkıda bulunmak adına nelerin yapılabileceğine ilişkin görüşlerini ifade etti. Ayrıca öğrencilerin gelecek planlamalarıyla ilgili önerilerini paylaştı.