KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Personel Daire Başkanlığı

2018 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Yeri ile İlgili Duyuru

Üniversitemiz bünyesinde münhal bulunan; şube müdürü, şef, bilgisayar işletmeni ve mühendis kadrolarına atama yapmak amacıyla ilan edilen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları 19/11/2018 tarihi saat 10.00’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (Şube müdürü, bilgisayar işletmeni ve mühendis adayları 301 no’lu amfide; şef adayları ise 302 no’lu amfide) yapılacaktır.  Adayların en geç 09.30’da sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar sınava, özel kimlik belgelerinden birisi (T.C. kimlik no yazılı güncel fotoğraflı nüfus cüzdanı, süresi geçerli pasaport, ehliyet veya kurum kimlik kartı) ile girecekler, yanlarında cep telefonu ve buna benzer elektronik eşya bulunduramayacaktır. Kurşun kalem, kalem tıraş ve silgiyi kendileri getireceklerdir.

İlgililere duyurulur.