Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Demir, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Görüşmeye, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil Aldemir ve Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Rektör Danışmanımız Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü ve Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Ali Genç de katıldı.

Üniversitemiz ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında yapılabilecek iş birliklerinin üzerinde durulan ziyaretin sonunda Rektörümüz Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve günün hatırasına Demir’e hediye takdim etti.