Üniversitemizde Kütüphane Haftası Kutlandı

Üniversitemizde 60. Kütüphane Haftası kutlama programları çerçevesinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından etkinlikler gerçekleştirildi. “Başkanlık Hizmet Binası ve Yürütülen Çalışmalar” adlı sergi bir hafta boyunca Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Giriş Salonu’nda meraklısıyla buluştu. Öğrencilerimiz “Kitap Okuma Etkinliği”ne katılarak seçtikleri kitapları okudular.

Programda, geçtiğimiz yıl en çok kitap okuyan kullanıcılara ödül verildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Arş. Gör. Kübra Solmaz'a ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından takdim edilirken, aynı fakültenin aynı bölüm öğrencisi Zeynep Karataş'a ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım, aynı fakültenin bölüm sekreterliği personeli Elif Şeyda Çelik'e ise ödülünü Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Ali Genç takdim ettiler.