Üniversitemiz ile International Balkan University Arasında Erasmus+ İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Makedonya’ya giderek International Balkan University Rektörü Prof. Dr. Lütfi Sunar ile ikili görüşmelerde bulundu. Rektörümüze Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım da eşlik etti. Görüşme sonucunda Üniversitemiz ile International Balkan University arasında Erasmus+ İş Birliği Anlaşması imzalandı.

Rektörümüz Karacoşkun, iki Üniversite arasında imzalanan anlaşma ile ortak paydalar doğrultusunda iş birliğini güçlendirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Anlaşma ile öğrencilerimiz Türkçe Öğretimi, Türk Dili ve Edebiyatı, Ekonomi, Uluslararası İlişkiler gibi alanlarda International Balkan University’de öğrenim görebilecekler. Ayrıca ilgili birimlerdeki akademisyenlerimiz de Ders Verme Hareketliliği kapsamında Makedonya’da bulunabilecekler.