Üniversitemiz Bünyesinde Açılan Anaokulu Faaliyete Başlıyor

Üniversitemiz ile Kilis Valiliği (İl Millî Eğitim Müdürlüğü)  arasında imzalanan ve Kilis Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz çalışanlarının çocukları öncelikli olmak üzere  48-66 aylık çocuklara okul öncesi eğitimi verilmesini amaçlayan iş birliği protokolü kapsamında, Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO binasında açılan anaokulu faaliyetlerine başlıyor.

Kilis Valisi Recep Soytürk, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve Kilis Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un imzaladığı protokol ile açılan anaokulu; Üniversitemizin ilgili bölümlerince Okul Öncesi Eğitimi alanında yapılacak uygulama, bilimsel çalışma, araştırma, proje vb. çalışmaların yürütülmesinde araştırma ve uygulama alanı olarak kullanılabilecek. Bunun yanı sıra, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin öğretmenlik uygulaması, okul deneyimi, staj ve gözlem uygulamaları için de yeni bir imkân sağlayacak.