Eksi Yedi Topluluğu’ndan Örnek Etkinlikler

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrenci kulüplerinden “Eksi Yedi Topluluğu” öğrencileri, Kilis Sevgi Ana Okulu ile Bulamaçlı Köyü ana sınıfı öğrencilerine oyuncaklar ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeleri ulaştırdılar.

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan ile Yrd. Doç. Dr. Halil Uzun’un eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, ana sınıfı çocuklarıyla oyunlar oynamalarının yanı sıra sınıf boyadı ve fidan dikti.

Topluluk Başkanı M.R.Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Selin Dehman, toplum yararına düzenledikleri bu etkinlikleri büyük bir mutlulukla yaptıklarını belirterek özellikle köy okulları başta olmak üzere ihtiyacı bulunan her okula ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklarını söyledi.