Üniversitemizde Hemşirelik Haftası Kutlamaları

Üniversitemiz Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kilis Devlet Hastanesi’nde yapılan açılış törenine katılım ile başlayan programlar, Üniversitenin Karataş Kampüsü’nde gerçekleştirilen sosyal etkinliklerle devam etti.

Polonya Pomeranian Üniversitesi Hemşirelik bölümü öğretim elemanı MalgorzataLesin’ska-Sowicka tarafından “Hemşireliğin Kültürel Bileşenleri” adlı bir konferans verildi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özge Uzun ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Derya Özbaş Gençarslan tarafından konuk öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri verildi.

Öğretim elemanları üniversitemizin misafirperverliğinden çok memnun olduklarını, gelecek eğitim-öğretim dönemlerinde üniversitemiz öğrencilerini ve öğretim elemanlarını ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.