-
Rector Akman Attends Gaziantep University’s 2026–2027 ...
-
Rector Akman Attends Turkish Folk Music Concert
-
Four Academics from Our University Named Among the “World’s ...
-
Rector Akman Visits Karataş Campus
-
Rector Akman Attends the 2026–2027 Academic Year Opening ...
-
Rector Akman Attends TEKNOFEST 2026
-
2026–2027 Academic Year Extended Academic Board Meeting ...
-
Rector Akman Meets Book Lovers at the Kilis Book Fair
-
Our University Ranks Among the World’s Top 1,000 in the UI ...
-
Rector Akman Visits Bilal-i Habeş Male Student Dormitory
-
2026-2027 Academic Year Orientation Programme Begins at Our ...
-
Rector Akman Attends the Opening of the 4th International ...
-
University Senate Convenes Ahead of the New Academic Year
-
Rector Akman Meets with Gaziantep University Rector Doğan
-
Rector Akman Attends the 2nd International Iron and Steel ...
Student Gülcan Ede, YURTLİG Türkiye Runner-Up, Paid a Courtesy Visit to Our Rector
YURTLİG Türkiye İkincisi Öğrenci Gülcan Ede, Rektörümüze Nezaket Ziyaretinde Bulundu
YURTLİG Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği üstün başarıyla üniversitemizi gururlandıran öğrencimiz Gülcan Ede, Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman'ı nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete ayrıca Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Kanter ve Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Serhat Kuzucu da katıldı.
Isparta'da düzenlenen YURTLİG Yıldızlar Türkiye Kol Güreşi Şampiyonası'nda Kadınlar 70 kg kategorisinde hem sağ hem de sol kol müsabakalarında Türkiye ikinciliğini elde eden Gülcan Ede, Rektör Akman'a şampiyona ve müsabaka deneyimi hakkında bilgi verdi.
Rektör Akman, öğrencilerimizin sadece akademik alanlarda değil, sporda da kayda değer başarılar elde etmeye devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu başarının üniversitemiz için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Rektör Akman, Gülcan Ede'yi başarısından dolayı tebrik ederek, üniversitenin öğrencilerine her alanda destek vermeye devam edeceğini vurguladı ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diledi.











