Rektörümüz Karacoşkun, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’a, Üniversitemiz iş birliğiyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Şemseddin Sivasî anısına düzenlenen “Şehir ve Kimlik Sempozyumu” vesilesiyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Yıldız, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile iş birliği içinde yürütülen faaliyetlere bir yenisini daha eklemekten mutlu olduğunu söylerken Rektörümüz Karacoşkun da bu sempozyum vesilesiyle iki üniversite arasındaki dostluk bağlarının iki şehir arasında da kök salarak gelişmesini arzu ettiklerini söyledi. Yıldız, Rektörümüz Karacoşkun’a nazik ziyaretleri ve iş birliği için teşekkür etti.