Üniversitemizde “İş Verimliliği-Egzersiz ve Sağlık” Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği Besyo Topluluğu bünyesinde yapılan etkinlik programı kapsamında, Doç. Dr. Reşat Kartal'ın konuşmacı olarak katıldığı, yönlendiriciliğini ise Arş. Gör. Nesrin Çelik'in yaptığı ‘’İş Verimliliği-Egzersiz ve Sağlık’’ başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Kartal, programda, günlük hayatta hareket oranı giderek azalan bireylerin hayatlarında fiziksel, zihinsel ve ruhsal açıdan olumlu etkisi olan egzersizin öneminden bahsetti. Egzersizle birlikte insanın yaşam kalitesinin nasıl yükseltileceği, şahısların ve kurumların iş verimliliğinin nasıl arttırılacağı, nasıl ve hangi tarzda egzersizler yapılabileceği konusunda bilgiler verdi.

Etkinlik, öğrencilerimizin sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.