Rektörümüz Karacoşkun, KADAMER'i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAMER) ofisinin bulunduğu tarihi Kilis konağını ziyaret etti. Rektörümüz Karacoşkun'a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Genç eşlik etti.

Konakta, KADAMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seher Maşkaraoğlu ve KADAMER görevlileri ile bir araya gelen Rektörümüz Karacoşkun; şehirle iç içe olmanın ve kimlikli yapıların taşıdığı insan izlerinin bu mekanlardaki faaliyetlerle yansıtılmasının anlamına değindi. Bu vesileyle bu yapıların tarih boyunca taşıyageldiği ruhun; bilimsel, kültürel, edebi ve sanatsal etkinliklerle hem Üniversitemizin hem şehrimizin hafızası ve sesi olarak yansıyacağını aktardı.

KADAMER bünyesinde yapılan programlar hakkında bilgi alan Rektörümüz Karacoşkun, yapılması planlanan faaliyetler için de öneriler sundu. Maşkaraoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.