Üniversitemiz ile Wloclawek Üniversitesi Arasında İş Birliği Görüşmeleri Başlatıldı

Erasmus+ Değişim Programı çerçevesinde, Üniversitemiz ile Polonya Wloclawek Üniversitesi arasında iş birliği görüşmeleri gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıya Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Karacoşkun katıldı. Wloclawek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Robert Musiałkiewicz ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Małgorzata Waśk ile görüşen Karacoşkun, iş birliğinin genişletilmesi ve öğrenci hareketlerinin arttırılması konusunda mutabakat sağladı.

Rektörümüze ziyareti sırasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım, Genel Sekreter Necdet Bozgeyik ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bilal Görentaş eşlik etti.