Üniversitemiz ile Kilis İl Müftülüğü Arasında Kültür, Sanat, Eğitim ve İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Kilis İl Müftülüğü arasında örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitimi ve öğretimi faaliyetlerinde, Üniversitemiz bünyesinde gençlik hizmetlerini yürütmek ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilmiş İl Gençlik Koordinatörlerinin uygulayacakları projelerde iş birliği sağlamak amacıyla protokol imzalandı.

Valilik Yavuz Sultan Selim Konferans Salonu’nda, Kilis Valisi Recep Soytürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun  ve Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin’in imzaladığı protokol ile sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerin beden ve ruh sağlıklarını korumak, yükseköğrenim gören öğrencilerin eğitsel faaliyetlerine destek vermek, gençlerin bağımlılıkla mücadelede sosyal sorumluluk algılarını güçlendirmek ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmak hedefleniyor.

Protokol, Diyanet Gençlik Merkezleri ve Manevi Rehberlik Bürosu’nun gençlere ulaşmasına ve gençlerin fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımlarını sağlanmasına katkı sunacak.