Üniversitemizin “Gelenekli Türk Sanatları” İsimli E-Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Veysel Çiftçi; tezhip, hat, ebru, minyatür, microart örneklerine yer verdiği “Gelenekli Türk Sanatları” isimli bir e-sergi açtı.

İçinde bulunduğumuz salgın döneminin tamamen yeni bir yaşam tarzının oluşmasına vesile olması, en temel özelliklerinden biri insanları bir araya getirmek olan sanatın sınırlarını genişleterek dijital platformlarda yeni ve yaratıcı yöntemler geliştirmesine olanak sağladı. İnsanların nitelikli vakit geçirmelerine ve kültürel/sanatsal faaliyetlere kolay ulaşabilmelerine olanak sağlayan bu dijitalleşmeye Üniversitemiz de katıldı.

Çiftçi’nin geleneksel sanatlarla modern sanatı buluşturduğu “Gelenekli Sanatlar Sergisi”, 26 Mart’tan itibaren dijital ortamda ilgililerle buluşacak.