-
Rektör Öğrenci Buluşmaları
-
Ömrümün Şarkıları: "Muzaffer Uslu Besteleri"
-
Ayıntap Sohbetleri: "Gaziantep'te Sözün ve Sesin Yolculuğu"
-
Konferans: "Dostluk ve Dayanışma Çerçevesinde Türkiye Ürdün ...
-
Konferans: "Arap Dilinin Evrenselliği"
-
Zeytinyağlı Sabun Yapım Atölyesi
-
Konferans: "Şiirin Gizemli Sanatı: Tarih Düşürme ve Ebced"
-
Konferans: "Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği ve Yapay Zekâ"
-
Kariyer Paneli: "Mezun Tecrübeleri"
-
Konferans: "Siber Güvenlik ve Yapay Zekâ"
-
Konferans: "Gündem: Kariyer Yolu"
-
Kitap Okuma Çalışmaları: "İhyau Ulumi'd-Din"
-
Üniversitemizde “Akademik Kariyer Yolculuğuna Giriş” ...
-
Öğrencilerimizden Gaziantep Şahinbey Millet Kütüphanesi’ne ...
-
Üniversitemizde “Mesleğe İlk Adım: Üniforma Giyme Töreni” ...
Üniversitemizde “Mesleğe İlk Adım: Üniforma Giyme Töreni” Düzenlendi
Üniversitemizde “Mesleğe İlk Adım: Üniforma Giyme Töreni” Düzenlendi
Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, klinik uygulamalara başlamadan önce mesleki aidiyetlerini güçlendirmek amacıyla “Mesleğe İlk Adım: Üniforma Giyme Töreni” düzenlendi.
Sağlık Topluluğu tarafından gerçekleştirilen törene, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ve Prof. Dr. Mehmet Şentürk’ün yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın devamında, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cinoğlu ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Elmaoğlu tarafından açılış konuşmaları yapıldı.
Şiir dinletisi ve müzik dinletisinin ardından üniforma giyme ve belge takdimi ile Hemşirelik Bölümü öğrencileri meslek hayatlarına ilk adımlarını attı.
















