-
“Fanusun İçindeki Çocuklar” Söyleşisi Gerçekleştirildi
-
Toplum Lideri Gençler İçin: Aktif Bilim Harekatı
-
Üniversitemizde “SAHA Elçileri Akademi Eğitimi” ...
-
Adliyede Bir Gün: UYAP Eğitimi ve Personel Görevleri
-
Panel: "Çocuk Hakları Perspektifinden Kurumlar Arası İş ...
-
Seminer: "Matematiğin Esnek Yüzü: Topoloji"
-
Ömrümün Şarkıları: "Muzaffer Uslu Besteleri"
-
Dünya Hemşirelik Haftası Kutlama Programı
-
Söyleşi: "Kariyer Yolu"
-
Üniversitemizde "Uygulamalarla Stres ve Zaman Yönetimi ...
-
Üniversitemizde “Siber Güvenlik ve Yapay Zekâ” Başlıklı ...
-
Üniversitemizde “Kozmetik ve Bitkisel Ürünlerde Gizli ...
-
Kitap Söyleşisi: "Fanusun İçindeki Çocuklar"
-
Üniversitemizde “Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği ve Yapay ...
-
Üniversitemizde Uluslararası Öğrencilerle “Zeytinyağlı ...
Üniversitemizde “Kozmetik ve Bitkisel Ürünlerde Gizli Tehlikeler” Başlıklı Konferans Düzenlendi
Üniversitemizde “Kozmetik ve Bitkisel Ürünlerde Gizli Tehlikeler” Başlıklı Konferans Düzenlendi
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde, “Kozmetik ve Bitkisel Ürünlerde Gizli Tehlikeler” başlıklı konferans düzenlendi. Sağlıklı Yaşam Topluluğu ile KADAMER iş birliğinde gerçekleştirilen programda, Ecz. Öğr. Gör. A. Furkan Gülocak konuşmacı olarak yer aldı.
Konferansta, günlük hayatta yaygın olarak kullanılan kozmetik ve bitkisel ürünlerin içerikleri ele alınırken, bu ürünlerde bulunabilecek zararlı maddeler ve bilinçsiz kullanımın oluşturabileceği sağlık riskleri üzerinde duruldu.
Program kapsamında katılımcılara ürün etiketlerinin doğru okunması, güvenilir ürün seçimi ve bilinçli tüketim alışkanlıklarının geliştirilmesi konusunda bilgiler aktarıldı. Ayrıca “doğal” veya “bitkisel” adıyla sunulan ürünlerin her zaman güvenli olmayabileceği vurgulanarak, bu ürünlerin bilimsel veriler çerçevesinde değerlendirilmesinin önemi ifade edildi.
Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
















