-
Rektörümüz Akman’dan Öğrencilerimize İlk Ders: Millî ...
-
Rektörümüz Akman’dan Bilal-i Habeş Erkek Öğrenci Yurdu’na ...
-
Üniversitemizde 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon ...
-
Rektörümüz Akman, IV. Uluslararası Deneyimsel Gastronomi ...
-
Üniversitemiz Senatosu Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Öncesinde ...
-
Rektörümüz Akman, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Doğan ile ...
-
Rektörümüz Akman, II. Uluslararası Demir ve Çelik ...
-
AGS Türkiye 5.’si Öğrencimiz Kesici’den Rektörümüz Akman’a ...
-
Rektörümüz Akman, Mercidabık Zaferi’nin 510. Yıl Dönümü ...
-
Rektörümüz Akman’dan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ...
-
Rektörümüz Akman; Tuğgeneral Özbalcı ve Tuğgeneral Coşkun ...
-
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman’dan Üniversitemize Yeni ...
-
Tercih Edilen Üniversite: %99,37 Doluluk Oranına Ulaştık
-
Rektörümüz Akman’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ...
-
Rektörümüz Akman’dan Laboratuvarlara İnceleme Ziyareti
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, Ankara’da gerçekleştirilen 263. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katıldı. Üniversitelerarası Kurul tarafından düzenlenen toplantı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu’nda, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Türkiye’nin farklı üniversitelerinden rektörler ile üniversite senatoları tarafından seçilen üyelerin katılımıyla düzenlenen toplantıda, yükseköğretim sistemine ilişkin güncel gelişmeler ele alındı. Toplantı kapsamında üniversitelerde yürütülen akademik faaliyetler, yükseköğretim politikaları, bilimsel araştırma süreçleri ve üniversiteler arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Yükseköğretim kurumlarının karşılaştığı güncel meselelerin de istişare edildiği toplantıda, akademik üretimin niteliğinin artırılması, üniversiteler arası koordinasyonun geliştirilmesi ve yükseköğretim sisteminin daha etkin bir yapıya kavuşmasına yönelik görüş alışverişi gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan Rektörümüz Akman, yükseköğretim alanında yürütülen çalışmaların üniversiteler arası istişare ve koordinasyonla daha da güçlendiğini belirterek, bu tür toplantıların akademik iş birliğinin geliştirilmesi açısından önemli bir platform sunduğunu ifade etti. Üniversiteler arasında kurulan güçlü iletişimin bilgi ve deneyim paylaşımını artırdığını vurgulayan Akman, yükseköğretim kurumlarının ortak hedefler doğrultusunda yürüttüğü çalışmaların ülkenin bilimsel gelişimine önemli katkılar sağladığını dile getirdi.
























