KİYÜ Senatosu SKYPE Uygulamasıyla Uzaktan Senato Toplantısı Yaptı

Üniversitemiz Senatosu Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un başkanlığında SKYPE uygulamasıyla uzaktan senato toplantısı gerçekleştirdi. Coranavirüs tehdidi nedeniyle her senato üyesinin ayrı ayrı kendi odasından kamerayla canlı olarak uygulamaya bağlanarak katıldığı toplantıda, Üniversitemizdeki eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili konular ele alındı.

Senato toplantısı sonunda yeni coronavirüs salgınında eğitim-öğretim süreçlerinin mümkün olduğu kadar kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin uygulanacak esaslar ile COVID-19 pandemisi sürecine ilişkin Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılabilecek çalışmalar gözden geçirilerek Coronavirüsle ilgili alınabilecek ek tedbirler görüşüldü.