OMÜ’lü Akademisyenleri Ağırladık

Üniversitemize konferans ve söyleşilere katılmak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesinden gelen akademisyenler, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la bir araya geldiler.

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Prof. Dr. Yavuz Bayram, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Şener Şentürk ve Eğitim Fakültesi Sekreteri Tevfik Yılmaz Demir Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Karacoşkun’la sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Görüşmede Prof. Dr. Yavuz Bayram, Rektörümüz Karacoşkun’a kendi yazdığı Divan Şiiriyle Değerler Eğitimi Kitap Seti'nden takdim ederken Tevfik Yılmaz Demir de deniz ürünlerinden yapılmış bir tablo armağan etti.