Gaziler Günü'nde Gazilerle Beraberdik

Valilik tarafından düzenlenen Gaziler Günü'nde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, gaziler ve aileleri ile birlikte bir araya geldi.

Bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyanlar, bizlerin yaşayan kahramanlık abideleridir. Gaziler Günü vesilesiyle gazilerimizin korunması ve baş tacı edilmesi gerektiği bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kilis 7 Aralık Üniversitesi olarak her zaman ve her durumda gazilerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Yaşar, yaptığı görüşmede "Kahraman gazilerimizin bu topraklar için ne anlama geldiğini tüm öğrencilerimize, bir duyarlılık dersinden öte bu topraklarda yaşamanın bedeli olduğunu, dile getirmeye her zaman gayret ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Üniversitemizin kapıları sizlere her zaman sonuna kadar açıktır." dedi.