KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Personel Daire Başkanlığı

KPSS 2019/1 Sonucuna Göre Üniversitemize Atanan Memur Adaylarının Dikkatine

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 adet kadro ve pozisyona, ortaöğrenim ve lisans düzeyinde, KPSS-2019/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme Sonuçlarına göre yerleştirilmeye hak kazananların başvuruları alınmaya başlanmış olup yerleşmeye hak kazanan adayların başvuru sürecinde takip etmesi gereken yol aşağıda belirtildiği şekildedir.

A – GENEL AÇIKLAMA

03/05/2002 tarih ve 24744 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, 2019/1 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen adaylardan istenilen atamaya esas teşkil edecek belgeler aşağıda gösterilmiştir.

1.Dilekçe(örneği ekte mevcut)

2.Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği

3.Ortaokul ve dengi, lise ve dengi okulların, normal öğrenim süresinden fazla olması halinde diplomalarının aslı veya noterden tasdikli örneği

4.Nüfus Cüzdanı fotokopisi

5. Adli sicil durumunu belirtir yazılı beyanı

6. Sağlık durumunu belirtir yazılı beyanı

7.Kan grubu gösterir belge
8. Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için)

9.Son altı ay içerisinde mevzuata uygun olarak çekilmiş vesikalık fotoğraf (6 adet)
10.2019/1 merkezi yerleştirme sonuç belgesinin internet çıktısı

11-İkametgâh İlmühaberi

12.Mal Beyannamesi (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından temin edilecektir.)

13. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (örneği ekte mevcut)

Not: Adayların başvuruda aranan şartları (tercih kılavuzunda da belirtildiği üzere) son başvuru tarihi itibariyle taşımaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra temin edilen belge veya eksik evraklar ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

B – BELGE TESLİMİ

Adayların, atamaya esas teşkil edecek belgelerini açık iletişim bilgilerini gösteren dilekçelerine eklemek suretiyle 08/08/2019 tarihi mesai sonuna kadar Mehmet Sanlı Mah.Doğan Güreş Paşa Bulvarı No:134 Merkez / KİLİS adresinde bulunan Rektörlük Personel Daire Başkanlığı İdari Özlük Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

C – DEĞERLENDİRME

Adayların gerçeğe aykırı veya eksik beyanda bulunduğunun sonradan tespit edilmesi halinde, ataması yapılsa dahi bütün işlemleri iptal edilecektir. Kişi bu konuda hiçbir hak iddia etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Ayrıca ilgililer hakkında Türk Ceza Kanunu’nun hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.
İş bu duyuru ilgililere ilanen tebliğ olunur.

-Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız

-Güvenlik Soruşturması Ve Arşiv Araştırması Formu İçin Tıklayınız