TÖMER Öğrencileri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde eğitimlerine devam eden uluslararası öğrencilerimiz ile Kilis TÖMER’de Türkçe öğrenen yabancı öğrenciler geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nijer, Malawi, Türkmenistan, Azerbaycan, Srilanka, Fas, Suriye ve dünyanın değişik coğrafyalarından üniversitemize gelen öğrencilerimizle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Kilis TÖMER Müdürü Doç. Dr. Nurşat Biçer ve diğer bazı akademik ve idari personel iftar yemeği öncesi öğrencilerle sohbet edip onların Türk kültürü, yemekleri, Türkiye ve üniversitemiz ile ilgili düşüncelerini aldılar. Aynı zamanda öğrencilerin talep ve isteklerini dinlediler. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeği Nijerli bir öğrencinin rektörümüze teşekkür konuşması yapması ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tamamlandı.