Üniversitemiz ile Ürdün Al-Zaytoonah Üniversitesi Arasında

İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemizin yurtdışındaki üniversitelerle ilişkilerini geliştirme ve ikili iş birliklerini artırma hedefleri çerçevesinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun Ürdün Al-Zaytoonah Üniversitesine çalışma ziyaretinde bulundu. Ziyaret çerçevesinde Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Ürdün Al-Zaytoonah Üniversitesi arasında İkili İş Birliği Protokolü imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Ürdün Al-Zaytoonah Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Turki Obaidat arasında Al-Zeytoonaah Üniversitesi Rektörlüğünde imzalanan protokole göre, iki yükseköğretim kurumu arasında öğrenci ve akademik personel değişimi, ortak bilimsel ve akademik çalışmalar, seminer, konferans ve çalıştaylar düzenlenebilecek. Ayrıca Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü ve İlahiyat Fakültesi öğrencileri Ürdün’de yaz döneminde Arapça kurslarına katılabilecekler.