Rektörümüz Karacoşkun Üniversite İçerisindeki İnşaat Alanlarını İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversite kampüsü içerisinde yapımı devam eden Kütüphane ve Kongre Merkezi, Üniversite Cami çevre düzenlemesi, Fen Edebiyat Fakültesi bakım onarım çalışmaları, spor vadisindeki çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile üniversite yemekhanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversite yöneticilerinin eşlik ettiği Rektör Karacoşkun’a inşaatları yapan firmaların yetkilileri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Devam eden inşaat, bakım ve çevre düzenlemeleri çalışmalarının yakında biteceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, özellikle Merkezi Kütüphane ve Kongre Merkezi’nin teknolojisi, fiziki kapasitesi ve kültürel etkinliklere sağlayacağı imkânlar açısından ilimiz ve üniversitemiz için bir iftihar kaynağı olacağını dile getirdi. Rektör Karacoşkun, Kongre Merkezinin 1100 kişilik konferans ve etkinlik salonu, 800 kişilik 3 adet çok amaçlı salon, 7 toplantı salonu, 2 sinema salonu, 1 sergi salonu ile 16.000 m²’lik alanıyla bu yıl bitmeden hizmete gireceğini ifade etti.

Spor Vadisi’ndeki alanın altyapı ve çevre düzenlemelerinin bitme aşamasında geldiğini de belirten Rektör Karacoşkun, ana girişte bulunan alanına yürüyüş yolu yapılarak, peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yakın zamanda bitirileceğini söyledi.