2019 Yılı Hobi Bahçeleri Tahsis Duyurusu

Hobi bahçelerinin tahsisi ile ilgili akademik ve idari personelimizin yaptığı başvurular Hobi Bahçeleri İdare ve Tahsis Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda taraflarına hobi bahçesi tahsis edilenlerin isim ve tahsis edilen parsel numaralarının listesi belirlenmiştir.

Not: 2019 Yılında taraflarına ilk defa Hobi Bahçesi Tahsis edilenler için;

-2019 yılı Hobi Bahçesi kullanım bedeli 195.- TL. olarak belirlenmiş olup,

- İlk taksit bedeli olan 100 TL’yi Mart 2019 ayı içerisinde,

- İkinci taksit Haziran 2019 ayı içerisinde Üniversitemiz Halk Bankası Kilis Şubesi hesabına (TR90 0001 2009 6800 0016 0000 87); İsim Soyad ve .….Nolu Hobi Bahçesi Kira Ücreti yazdırarak) yatırıp dekontunu İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

* Personelimizden 2’nci hobi bahçesi tahsisi isteyenlerin, yazılı olarak müracaat etmeleri halinde talepleri Üniversitemiz Hobi Bahçeleri Yönergesinin hükümlerine göre değerlendirilecektir.

Hobi Bahçesi Tahsis Listesi için Tıklayınız.