Gençlik Hizmetleri Müdürü ve Beraberindekiler, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Alkan, Gençlik Liderleri Hilal Arkaltı, Mustafa Demir, Müslüm Yavuzkurt ve 7 Aralık Üniversitesi Genç Ofisi gönüllü gençleri; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Misafirlerimiz Rektörümüz Karacoşkun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladıktan sonra Üniversitemizde yapmayı planladıkları doğa yürüyüşü, ağaçlandırma çalışmaları, çevre temizliği, bisiklet turları gibi faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Rektörümüz Karacoşkun, gönüllü gençlerin her biriyle tek tek ilgilenerek bu tür çalışmaların çok değerli olduğunu ve yapılacak faaliyetleri destekleyeceklerini ifade etti.

Görüşmenin sonunda Rektörümüz Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarımıza teşekkür etti.