“Yeni Bir Başlangıç Oryantasyon Programı” Çerçevesinde “Şehir Gezisi” Gerçekleştirildi

Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimiz ile geçen yıl Üniversitemize başlayan ancak salgın sebebiyle uzaktan ders alan öğrencilerimize yönelik yapılan “Yeni Bir Başlangıç Oryantasyon Programı” çerçevesinde "Kilis Şehir Gezisi" gerçekleştirildi.

Kilis’in tarihî, kültürel ve turistik zenginliğini yansıtan mekânlarına odaklanılan bu gezide; Şeyh Muhammed Seyir Tepesi, Oylum Höyük, Tarihî Salih Efendi Sokağı ve Kabaltısı, Akcurun Çarşısı, Üniversite KİTAM Kilis Evi, Hacı Hafız Sokak, Çağlayan Konağı (ÇATOM), Ulu Cami, Odun Pazarı, Sabah Pazarı gibi yerler gezildi.

Üniversitemizin ana kampüs girişinden servislerle alınan öğrencilerimize Üniversitemiz Fotoğrafçısı Mutlu Naim Salihoğlu rehberlik etti ve gezilen mekânlarla ilgili bilgiler verdi.