Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi’nin Başarısı

2014 yılında yayın hayatına başlayan; Haziran ve Aralık aylarında, yılda iki sayı olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından yayımlanan uluslararası akademik dergimiz Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, Index Islamicus’ta taranmaya başladı.

Dini araştırmalarla ilgili Avrupa dillerindeki nitelikli çalışmaları tarayan Index Islamicus, dünya çapında saygınlığı bulunan ve üç yüzyılı aşkın süredir bilimsel yayıncılığıyla ön plana çıkan Brill tarafından oluşturulmuş bir veri tabanıdır. Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi’nin, diğer uluslararası saygınlığı bulunan önemli indeks ve veri tabanlarında yer almak için başlattığı çalışmalar devam etmektedir.