Üniversitemiz YÖK Sanal Fuarı 2021’e Katılacak

COVID-19 salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldır uluslararası eğitim zorlu bir süreçten geçtiği için Yükseköğretim Kurulu (YÖK), salgının olumsuz etkilerini azaltmak ve Türkiye’ye öğrenci akışının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, ülkemizde öğrenim görmek isteyen öğrencilere yönelik sanal bir fuar düzenleyecek.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi de fuarda uluslararası öğrencilerle bir araya gelecek. Uluslararası öğrenciler söz konusu sanal fuar vesilesiyle, Üniversitemiz temsilcileriyle çevrimiçi olarak görüşme fırsatı bulacak ve kabul, öğrenim ücretleri, konaklama, burs olanakları vb. hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceklerdir.

Sanal fuar, 27-29 Temmuz 2021 - 08.00-20.00 (GMT+3) tarihleri arasında www.virtualfair-yok.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.