Üniversitemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında “15 Temmuz Karma Sergisi” Açıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz Karma Sergisi” açtı. Sergide fotoğraf, hat, minyatür, ebru, resim, halı, kilim ve modern anlamdaki çalışmalar yer aldı.

Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezi Salonu’nda açılan sergiyi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Kilis Valisi Recep Soytürk, Belediye Başkanı Servet Ramazan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Baro Başkanı Av. Muammer Fazlıağaoğlu, vali yardımcıları, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, il meclis üyeleri, siyasi parti il başkanları, il müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Üniversitemizin akademik ve idari personeli, basın temsilcileri teşrif etti.