Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM) ile Türk Kızılay Kilis Toplum Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM) ve Türk Kızılay Kilis Toplum Merkezi arasında, ülkemizde geçici koruma altında yaşayan Suriyeli vatandaşların, diğer uluslararası koruma statüsündeki yabancıların ve yerel halkın; psikolojik, sosyal ve ekonomik iyilik hallerinin sağlanması, toplumsal dayanıklılığın arttırılması ve birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesine yönelik meslek edindirme faaliyetlerinin yürütülmesini amaçlayan bir iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Türk Kızılay Kilis Toplum Merkezi Yöneticisi Ersun Şen’in imzaladığı protokol ile Kilis ilinde yaşayan koruma statüsü sahibi yabancılar ve Türk vatandaşlarına yönelik, özellikle gıda ve katı sabun yapımı alanlarında, mesleki ve teknik kursların açılmasına yönelik çalışmalar başlatılmış oldu.

Protokol toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Altuncu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Sahra İpek Edis Aydoğan eşlik etti.