Üniversitemiz Rektör Yardımcıları ve Akademik Birim Yöneticileri Rektörümüz Karacoşkun’u Tebrik Etti

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Ruhat Yaşar, Prof. Dr. Halil Aldemir, Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Kanter, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil Seyrek, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdurahman Çetin, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Memet Kule, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Efe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Faruk Bartan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u  göreve yeniden atanmasından dolayı tebrik etti. Görüşmenin sonunda Rektörümüz Karacoşkun; Rektör Yardımcılarına ve Akademik Birim Yöneticilerine tebriklerinden dolayı teşekkür etti.