Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Kilis Sağlık-Sen Başkanı Hüseyin Özcan, Kilis Memur-Sen Başkanı Bekir Şen, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la rektörlük makamında bir araya geldi.

Rektör Karacoşkun, pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının zor günler yaşamasına rağmen var güçleriyle çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Başkan Durmuş ise, pandemi ile mücadeleyi sadece sağlık çalışanlarına bırakmayarak bireylerin kurallara uymaları ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca rehavete ve paniğe kapılmadan yapılan resmi açıklamaları dinlemek ve virüse karşı tavsiyeleri, titiz bir şekilde uygulamak suretiyle bu sürecin el birliğiyle atlatılacağını ifade etti.

Görüşme sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemize teşrifleri nedeniyle Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş’a teşekkür ederek üniversite armalı bir anı tabağı hediye etti.