Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek

Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ayyıldız, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la rektörlük makamında bir araya geldi.

Görüşmede, Gümüşhane Üniversitesi ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi arasında akademik faaliyetler ve bilimsel etkinlikler ile ilgili konularda iş birliğinin önemine değinildi. Yine iki üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilebilecek proje ve ortak çalışmalar ele alındı. Ayrıca pandemi sürecinde yürütülmesi planlanan eğitim öğretim faaliyetleri konusunda da öne çıkan planlamalar görüşüldü.

Görüşme sonrasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemize teşrifleri nedeniyle Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür ederek üniversite armalı bir anı tabağı hediye etti.