Uzaktan Eğitim İçin Geliştirilen Dijital Dönüşüm Projesine
Üniversitemiz de Destek Verdi

Sakarya Üniversitesi tarafından uzaktan eğitimde kullanılmak üzere geliştirilen Dijital Dönüşüm Projesi’ne, aralarında Kilis 7 Aralık Üniversitesinin de olduğu 15 üniversite destek verdi.
Bu amaçla YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın başkanlığında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un da aralarında olduğu 15 üniversite rektörünün katılımıyla gerçekleştirilen online toplantıda geliştirilen proje kamuoyuna duyuruldu. Saraç; “Öğrenme Yönetim Sistemi Modülü”, “Sanal Sınıf Modülü”, “Duyuru Modülü”, “Çevrimiçi Sınav Modülü” ve “Raporlama Modülü” olmak üzere toplamda 5 modülün “Dijital Dönüşüm Projesi” kapsamında oluşturulan platform aracılığıyla sunulacağını söyledi.

İmzalanan protokole göre 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde 15 üniversitenin uzaktan öğretim ile yapacakları dersler, SAÜ tarafından geliştirilen 5 modülden oluşan platform aracılığıyla gerçekleştirilecek.