Rektörümüz Karacoşkun Üniversite Yönetimi ve Personelle Bayramlaştı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Ramazan Bayramı münasebetiyle Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter, Daire Başkanları, birim yöneticileri, Üniversitemizde göreve yeni başlayan akademik personel ve Özel Kalem personeliyle bayramlaştı.

Pandemi sebebiyle sosyal mesafeye dikkat edilerek hijyen kurallarına riayet edilen toplantıda Rektör Karacoşkun, katılımcıların bayramını kutladı. Ayrıca gerekli tedbirlere uyularak kısa süre içerisinde normalleşme sürecine dönülmesine yönelik temennisini belirtti. Bu zorlu sürecin en başından itibaren Üniversite içerisinde gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade ederek içerisinde bulunulan sürecin genel değerlendirmesini yaptı. Bunun yanısıra Rektör Karacoşkun, akademik ve idari personel ile normalleşme sürecine yönelik planlanan çalışmaları görüştü. Gerçekleştirilen toplantılar, iyi temennilerle sona erdi.