Üniversitemizden Elbeyli Ortaokulu’na Bilgisayar Desteği

Üniversitemiz Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nca Elbeyli Ortaokulu’na 20 adet bilgisayar hediye edildi.

Üniversitemiz Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan’ın öncülüğünde, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muharrem Şahiner ve beraberlerindeki üniversite personeliyle Elbeyli Ortaokulu ziyaret edildi. Burada Elbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ertürk ve Elbeyli Ortaokul Müdürü Mehmet Ali Zembilcioğlu tarafından karşılanan üniversitemiz yetkilileri, ortaokul öğrencilerinin kullanımına hazır 20 adet bilgisayarı okul yönetimine hediye etti.

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan, üniversite olarak sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bu tür ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertürk ve Okul Müdürü Zembilcioğlu ise ortaokul öğrencileri adına KİYÜ Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi yönetimine teşekkürlerini ilettiler.