Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Teknik Gezi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı öğrencilerine teknik gezi düzenledi.

Teknik gezide öğrencilere, Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Bengü Hırlak, Öğr. Gör. Mine Küçükler ve Öğr. Gör. Cemil Teke eşlik etti.

Kilis İpek Plastik Kimya Boya ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.’ ye düzenlenen teknik gezide firmanın işletme müdürü ve işletme şefi tarafından bölüm öğrencilerine sunumlar yapılarak, işletmenin tüm iş akış prosesleri tanıtıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail GÜL, öğrencilerin meslekleri ile ilgili teknik konuları yerinde görmeleri ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları için, bu tür teknik gezilerin çok faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca katkılarından dolayı Kilis İpek Plastik Kimya Boya ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. yönetimine ve teknik gezinin gerçekleştirilmesine destek veren üniversite yönetimine teşekkürlerini sundu.