ÖĞRENCİLERİMİZ REKTÖRÜMÜZLE RÖPORTAJ YAPTI
Yeni yayınlanacak olan öğrenci gazetesi için öğrencilerimiz rektörümüz Prof. Dr. İsmail GÜVENÇ ile röportaj gerçeklerştirdiler.
ERASMUS DENEYİMİNİ SİZ DE YAŞAYIN
Üniversitemiz, anlaşmalı olduğu ülkelerdeki üniversitelerle, Erasmus Değişim Programına olanak sağlıyor.
ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANEMİZ
Kırk bini aşan kitap sayısı, görsel ve işitsel materyalleriyle üniversite kütüphanemiz öğrencilerimize hizmet veriyor
KAMPÜSTE YAŞAM
Öğrencilerimiz, çevre düzenlemesi tamamlanan Rektörlük meydanında sosyal aktivitelerde bulunuyorlar.
ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ
Üniversitemizde farklı ülkelerden gelen uluslararası öğrencilerimiz öğrenim görüyorlar.
MODERN DERSLİKLERDE EĞİTİM
Öğrencilerimiz, son teknolojinin kullanıldığı binalarımızda modern dersliklerde eğitimlerini sürdürüyorlar.
ÜNİVERSİTEMİZ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU
Üniversitemiz Türk Halk Müziği Korosu konserleri ilgi görüyor.Koromuz, üniversitemizde düzenlenen çeşitli etkinliklerde konser veriyor.
New www
HAFTANIN VİDEOSU