%97 Doluluk Oranına Ulaştık...
Açıklanan LYS sonuçlarına göre üniversitemiz %97 doluluk oranı ve 1593 yeni öğrenci sayısına ulaşarak önemli bir başarı elde etti.
Mezun Öğrencilerimize Başarılar Dileriz
2015/2016 Eğitim-Öğretim Yılında üniversitemizden başarıyla mezun olan 2094 öğrencimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.
Kampüste Yaşam
Öğrencilerimiz, üniversite kampüsümüzdeki kütüphane, sosyal tesisler, amfi, bilginler yolu gibi birçok alanda zamanlarını değerlendirebiliyorlar.
Yeşil Kampüste Türkiye 7.siyiz
Üniversitemiz GreenMetrics çevreye duyarlılık ve yeşil kampüs değerlendirmesinde Türkiye üniversiteleri içerisinde 7. olarak büyük bir başarı elde etti.
Üniversite Uygulama Oteli ve Restoranımız
Üniversitemiz merkez kampüste bulunan Uygulama Oteli, personelimiz, öğrencilerimiz ve Kilis'e gelen konuklara hizmet vermektedir. Ramazan mönülerimize ulaşmak için tıklayın.
Mercidabık ve Karataş Kampüslerimiz
Mercidabık Kampüsümüzdeki Ziraat Fakültesi Binası, açık amfi, uygulama seraları ve otoparkıyla birlikte tamamlandı. Karataş Kampüsü Sağlık Birimleri Merkezi Dersliği de yakın zamanda tamamlanıyor.
Uygulama Laboratuvarlarımız
Üniversitemiz akademik birimlerinde öğrencilerimiz Elektrik, Genetik, İlk ve Acil Yardım, Fen Bilimleri Uygulama, Gıda, Optik laboratuvarlarımızda uygulama yapabilmektedirler.
New www
HAFTANIN VİDEOSU