Öğrenci Çalıştayı
Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve öğrencilerimizin görüş ve önerilerini paylaşabildiği "Öğrenci Çalıştayı" Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Güvenç'in katılımıyla gerçekleşti.
Kilis Tanıtım Gezisi
Üniversitemizdeki öğrencilerimize Kilis'in tarihi ve turistik alanlarını tanıtmak ve Kilis'e adaptasyonlarını arttırmak amacıyla "Kilis Şehir Tanıtım Turu" düzenledik.
Akademi Dergisi’nin 14. Sayısı Yayınlandı
Üniversitemizin resmi yayın organı olan sosyal, kültürel, sportif etkinliklerimiz ile haberlerimizin yer aldığı Akademi Dergisi'nin son sayısı yayınlandı. Dergiye ulaşmak için fotoğrafa tıklayınız
KİYÜ’den Kareler
Kampüsümüzde öğrencilerimizin, hoşça vakit geçirebilecekleri çeşitli sosyal alanlar bulunmaktadır. Çağdaş binaları, yeşil kampüsü ile günden güne kendini yenileyen ve geliştiren üniversitemiz, öğrenci odaklı kampüs anlayışını benimsemiştir
Üniversite Kütüphanesi
Kütüphanemiz, kırk bini aşan kitap sayısı, bilgisayar/internet/okuma salonlarıyla öğrencilerimizin ödev ve araştırmaları için hizmet vermektedir.
Uygulama Oteli ve Restoranımız
Üniversite personelimize, kamu personeline ve ilimize dışardan gelen konuklara hizmet veren otelimizde, restoran ve teras kafe bulunmaktadır. Web site için fotoğrafa tıklayınız.
Uygulama laboratuvarlarımız
Öğrencilerimiz Genetik, İlk ve Acil Yardım, Bilgisayar, Gıda, Optik laboratuvarlarımızda uygulama yapabilmektedirler.
New www
HAFTANIN VİDEOSU