II.Ortadoğu Konferansları
Üniversitemizde 28-29 Nisan 2016 tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "Ortadoğu'daki Çatışmalar Bağlamında Göç Sorunu" temalı ve uluslararası katılımlı bir konferans düzenlenecek.
Uygulama Oteli ve Restoranımız
Üniversitemiz merkez kampüste bulunan Uygulama Oteli, personelimiz, öğrencilerimiz ve Kilis'e gelen konuklara hizmet vermektedir. Restoranımız 08.00-20.00 saatleri arasında açıktır.
Laboratuvarlarımız
Üniversitemiz akademik birimlerinde öğrencilerimiz, Genetik, İlk ve Acil Yardım, Fen Bilimleri Uygulama, Gıda, Optik laboratuvarlarımızda uygulama yapabilmektedirler. Yakın zamanda Merkezi Laboratuvarımız hizmete girecektir.
Yeşil Kampüs’te Türkiye 7.SİYİZ
Üniversitemiz GreenMetrics çevreye duyarlılık ve yeşil kampüs değerlendirmesinde Türkiye üniversiteleri içerisinde 7. olarak büyük bir başarı elde etti.
Üniversite Kütüphanemiz
Kırk bini aşan yazılı kaynağa sahip olan üniversite kütüphanemiz hafta içi 08.00-22.00, hafta sonu 10.00.-16.00 saatleri arasında hizmet vermektedir
Üniversitemizden Kareler
Üniversitemiz, gerçekleştirilen peyzaj uygulamalarıyla yeşil bir kampüs haline gelmiş ve çağdaş bir görünüm kazanmıştır
Mühendislik Bilimleri Konferansı
Üniversitemizde 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Mühendislik-Mimarlık Fakültesi tarafından "Uluslararası Doğa ve Mühendislik Konferansı" düzenlenecek.
New www
HAFTANIN VİDEOSU